dinsdag 21 augustus 2007

Limburg

Als er 1 ding is waarbij je creatief moet zijn dan is het wel kamperen.Ben samen met de oudste een paar dagen met de tent naar Limburg geweest. Het weer was prima en de sfeer nog beter.


Natuurlijk stond een bezoekje aan het hoogste punt van Nederland en het drielandenpunt boven aan onze agenda. Evenals het daarbij gelegen doolhof waar we zeker twee uur in hebben rondgelopen zonder het midden te bereiken. Omdat het inmiddels bijna sluitingstijd was hebben we daarna valsgespeeld en zijn via de uitgang naar binnen gegaan en hebben vanaf daar gekeken waar we telkens de fout in gingen. Leuk ding zo'n doolhof; moet je weten dat ik zo'n tien jaar geleden daar ook geweest was en toen er maar een halfuurtje voor nodig had.
Het kasteel van Hoensbroek is echt een aanrader om met kinderen te bezoeken.Een boekje met een leuke speurtocht neemt je mee door het kasteel onderweg kom je schatkisten met vragen tegen. Hoewel ze eerst dacht dat ze daar te oud voor was hadden we allebei veel plezier in deze speurtocht.

groetjes kronova

Geen opmerkingen: