dinsdag 1 december 2009

pipstudio

Heel wat meer dan enige kwartiertjes werk zijn er al in deze verandering gestoken.nu nog maar eens wat kwartiertjes vinden voor de aankleding ;-)

groetjes Kronova


7 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Wauw, da's nog eens een metamorfose!!! Wat een prachtig behang en die kleur!!!! Geweldig...

Groetjes, Collie

Anoniem zei

Oh, mooi geworden! Warme kleurtjes!
Prachtig! groetjes Margriet

Sandra zei

Wow, wat een prachtig behang! Dat ziet er schitterend uit!

Groetjes, Sandra

kronova zei

ik vind het behang ook erg mooi en ben stiekum een beetje trots op het resultaat omdat dit de eerste keer is dat mijn man en ik samen hebben behangen.
groetjes kronova

sillie zei

Oh t ziet er prachtig uit zeg, je eigen naaiattelier? :-)
Oh en samen behangen met je partner .... hihihi vele mensen zijn dan bijna in een algehele staat van echtscheiding tijdens :-)
K moet het hier op mn eetkamertafel doen naaien en knutselen, wat soms wel een extra drempel opwerpt... voordat ik alles weer opgeruimd heb en vice versa... :-) nou na de sint heb ik hopenlijk tijd om eens wat dingestjes af te maken in kwartiertjes zoals jij ... alhoewle klunsig als ik ben ik wellicht meer kwartieren nodig zal hebben.K ben ook bezig met een tafeltent( hopenlijk nog af voor 5/12 :-))( gewoon een beetje makkelijk hoor, rechte bovenkant van roodgestipt/ zijkanten van blauw met een gat erin( raam) de gordijnen maak ik dan volgende week weer af :-) ( ik had een hele leuke gezien in reclame folder maar mn tafel is te groot 220-100 dus "moet" ik m wel zelf maken.
En door oajouw blog en je mooie uitleg van jurkje zijn we hier mn dochter en ik helemaal hot op naaien momentheel.nouja groetennn sillie

Anoniem zei

@ Sillie,
Nee helaas word dit niet mijn plekje maar dat van mijn oudste.
enne het behangen ging zonder ruzie!!!!ik heb trouwens wel een eigen naaiplekje maar niet zo'n mooie, zal ik nog wel eens laten zien.
Zo'n tafeltent is leuk he mijn meiden zijn daar al te groot voor maar ik ga hem zeker nog eens maken als kadootje. Ben benieuwd naar jouw tent maak je een foto?
Leuk dat ik jullie heb aangestoken :-)
groetjes Kronova

mEET zei

wauw! love it! mooie kleur en patroon en wat netjes!