maandag 23 maart 2009

naaidip


ik kan me niet herinneren dat ik eerder in zo'n naaidip zat.

Er zijn telkens andere zaken die meer aan me trekken. Deze week is dat de verjaardag van onze jongste die zaterdag 9 wordt en die vrijdag haar kinderfeestje viert.


De afgelopen weken heb ik mijn 'vrije"tijd benut om elke dag een uurtje te gaan wandelen. Het was ook zo mooi en lekker buiten. En ik ben weer aan het lezen geslagen eerst had ik het boek koud hart van Tess Gerittsen binnen vierentwintig uur uit en dit weekend heb ik Verdwijn van haar gelezen.


Eerder zou ik ongeacht wat ik aan het doen was ook in mijn hoofd met een naaiwerkje bezig zijn, maar die gedachte en behoefte is blijkbaar compleet verdwenenen. Het enig wat ik nog wel doe is allerlei blogjes bekijken maar ook daar krijg ik geen kriebels meer van om zelf aan de slag te gaan.


Moet ik me nu zorgen gaan maken?

of zou ik vanzelf weer uit deze dip komen?


groetjes Kronova4 opmerkingen:

Collie zei

Soms is het ook wel even lekker om wat anders te doen. En ontspannen wandelen en lezen is zo gek nog niet. En wil je wel, maar zit de motivatie in je grote teen, dan wil bij mij modeboekjes bladeren, fashion-tv of wat ik sinds kort ook kan doen andere blogs bekijken (ik weet en heb pas sinds begin maart een blog) wel eens helpen. Succes met het vinden van de naaikriebels.

Groetjes Nicole

'tantehilde' zei

das toch helemaal niet erg, een naaidip hebben? Soms wou ik dat ik er eens eentje had, dat ik met mijn hoofd ook eens ergens anders kon zitten, maar al staat het naaien soms op een laag pitje, ik zit wel altijd met 10000en één ideeën in mijn hoofd...soms wou ik wel eens een leeg hoofd hebben

Jos zei

Kan 't Rooie Hempje je misschien uit je naaidip halen :-)

Gewoon laten gebeuren hoor, dit soort dingen kan je niet dwingen. En inderdaad lezen en wandelen is ook lekker. Geniet ervan!

Sandra zei

Hihi elke keer als ik je blog open zie ik "verdwijn" en denk ik: Verdwijn, naaidip verdwijn!!!

Nee hoor, lezen is ook heerlijk, de naaiwerkjes komen later wel weer aan de beurt :)

Groetjes, Sandra