woensdag 11 juni 2008

Jurk


Nog 1 week te gaan voor de eerste examendag. Tot nu toe heb ik nog geen last van examenvrees.

Dat komt misschien ook omdat ik nog lekker bezig ben.

Vandaag de jurk nog eens aangehad om de roklengte af te spuiten. Gelijk nog maar een paar foto's laten maken zodat jullie mee kunnen genieten.


Zelf voel ik me nog steeds niet happy in zo'n jurk. Een Royaal maatje 48 (?)laat zich ook niet zomaar verdoezellen. En de jurk moet volgens de opdracht nu eenmaal strak aan zitten.

Verder ben ik nog bezig met het schrijven van een verslagje van alle vier mijn examenopdrachten. De examenopdrachten waar de jurk ook bij hoort worden op de tweede examendag, 25 juni, geshowd en beoordeeld. Dus ik heb nog even tijd om hier rustig aan te werken.

groetjes kronova

4 opmerkingen:

Anoniem zei

De Jurk zit prachtig, mooi model ook. Maar ik zou het net onder de borst wat meer innaaien zeg maar. Zodat je meer een vrouw-lijn krijgt. De jurk loopt een beetje recht naar beneden vanaf de borst. Met een extra innaai onder de borst kleed slanker af. Verder staat de jurk je super!!Succes!

kronova zei

dank je, ik snap wat je bedoelt. fijn zo,n frisse blik.
groetjes Kronova

Anoniem zei

Ik heb uw blog gevonden toen ik een naai, mode opleiding zocht.

Het is wel leuk om uw blog te kijken. Mooie kledingen maakte u.
Kunt u me vertellen welke school/ organisatie u zitten.

Dank u alvast.
Groet,
Melinda

kronova zei

Hallo Melinda,

Mijn opleiding was een eigen opleiding van een plaatselijke modevakschool. Had hier voor gekozen omdat er hier in de regio niet zo heel veel mogelijkheden zijn. Mijn advies is om voor jezelf op een rijtje te zetten wat je van een opleiding verwacht en zoek dan een modevakschool die daar bij past.
Succes.
Groetjes kronova