zondag 27 mei 2007

Vakantie en toets

Vakantie
Als voorbereiding op de toets :-) en om even te ontstressen zijn we rond hemelvaart met het hele gezin een weekje op vakantie geweest. Aan de noord Franse kust hebben we urenlange strandwandelingen gemaakt en fossielen gezocht.


toets
De toetsochtend waar ik me afgelopen weken op had voorbereid was erg pittig. Het eerste deel van de ochtend kregen we een tiental vragen over coupe verwerking waarbij we in kleine voorgedrukte tekeningetjes de coupenaden moesten aangeven en met een paar zinnen moesten motiveren. Bovendien moesten we een herengiletje en een damesbroek teken op schaal. Het tweede deel van de ochtend bestond uit twee naaiopdrachten, een paspelzak en een roksplit.

De cijfers zijn nog niet bekend maar het patroontekenen hebben we al doorgenomen en was beter gelukt dan dat ik verwacht had. Over de naaiopdrachten kon ze me nog niet meer vertellen dan dat het in iedergeval voldoende was. Al dat oefenen is in iedergeval niet voor niets geweest.

groetjes Kronova

Inmiddels heb ik te horen gekregen dat ik voor de naaiopdrachten een 7+ heb gehaald en de vragen over coupeverwerking heb ik foutloos gemaakt. Nu is het alleen nog wachten op het cijfer voor patroontekenen.

1 opmerking:

Ruby zei

jij bent zeker zeer ontspannen aan je toets begonnen :)

Gefeliciteerd al met je goede resultaten!