vrijdag 29 februari 2008

Bizzkidsbroek


Het is fijn dat kinderen groeien maar daar moeten de moeders wel goed opletten als ze een patroon uittekenen. Dat had deze moeder niet gedaan en daarom was deze broek vanaf het begin af aan al te klein. Jammer want we vinden de stof zo mooi. Noodgedwongen omdat er geen andere kleur lint beschikbaar was hebben we zwart gebruikt en het resultaat veraste ons in positieve zin.
Voorlopig wurmt ze zich er nog in maar we zullen op korte termijn toch iemand anders blij gaan maken met deze broek.
groetjes Kronova


voor my lovely princess

Voor een lief kleine prinsesje!!!!
Maar te klein voor mijn prinsesje.
Het gratis patroontje van de tüddelbude sprak me erg aan. heb het zomaar eens gemaakt ter ontspanning. Mijn jongste vind het een leuke muts en wil hem graag dragen hoewel hij dus te klein is.
gr kronova

zondag 24 februari 2008

voor mij



Lief hé dit hoesje voor mijn mobiel. Iedereen die er ook 1 wil moet maar even wachten! later maak ik er wel een voor jullie. Deze is helemaal voor mij alleen.
Heb hem al een poosje in gebruik en hij geeft me telkens als ik hem zie een vrolijk gevoel. Snap ook precies waarom dit patroon "kleine schätze"heet.
groetjes Kronova

maandag 18 februari 2008

update opleiding: borduren


Op dit moment hanteer ik driftig de borduurnaald. Ben bezig met ajourranden. geloof dat dit een zigzag zoomsteek heet. Als je de juiste benaming weet laat dan aub een berichtje achter, heb namelijk nog veel te leren.
gr Kronova

vrijdag 15 februari 2008

BEA


Uit pure teleurstelling dat het patroon bea niet uit mijn bewaarde lapjes paste had ik mijn plan in de ijskast gezet. Maar ik kon de gedachte aan dat mooie patroon maar niet loslaten. Na een nieuwe zoektocht door al mijn lappen ontdekte ik nog die leuke rode fleece met opgestikte draden. Maar ook die lap was niet groot genoeg. "Toevallig" vond ik bij de plaatselijke stoffenhandel nog een prachtige coupon diep paarse fleece ( kleur komt op de foto helaas niet over) die precies bij de rode paste.

En zo is deze vrolijke sweater ontstaan.


gr kronova

maandag 11 februari 2008

zonder computer

Heb noodgedwongen moeten wennen aan een leven zonder computer. En ik kan jullie wel vertellen: DAT VIEL NIET MEE.
Niet kunnen bloggen, niet kunnen surfen, geen mail, geen internetbankieren geen ...... ( vult u maar in)
Een leven zonder internet is al niet meer voor te stellen. Hoewel we nu na twee weken weer online zijn is het leed nog niet geleden. Onze PC slechts 1 1/2 jaar oud heeft de geest gegeven. reparatie is mogelijk en valt zelfs nog binnen de garantie maar duurt maar liefst nog een week of vier. Onderdelen moeten terug naar de fabriek. Gelukkig hadden we onze vorige pc nog staan en die nu aan kunnen sluiten. Want nog 4 weken zonder dat kunnen we echt niet.
1 voordeeltje had ik het wel. Ik hield zonder pc dagelijks een uurtje over om aan anderen dingen te besteden.
groetjes Kronova